Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

Hello Groom Studio

हैल्लो ग्रूम स्टूडियो (हैल्लो ग्रूम स्टूडियो )

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

Yes

येस (हाँजी )

Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

We came to your shop last Tuesday and purchased a suit. You said we will get it on Tuesday. Is it ready?

वी केम टू योर शॉप लास्ट ट्यूसडे एंड परचैसड अ सूट, यू सेड वी विल गेट ऑन ट्यूसडे। इस इट रेडी? (हम आपकी दुकान पर पिछले मंगलवार को सूट खरीदने आये थे, आपने बोला था की मंगलवार को दे देंगे। क्या वो तैयार है ?)

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

Can I know your Invoice number please?

कैन आई नो योर इनवॉइस नंबर प्लीज़ ? (क्या मैं आपका बिल नंबर जान सकता हूँ ?)

Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

Yes it is 2347

येस it इस 2347 (हाँ ये है 2347 )

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

No sir, it's still not done. Some finishing touches left

नो सर, इट्स स्टिल नॉट डन , सम फिनिशिंग टच-एस लेफ्ट (नहीं सर, अभी तक ये तैयार नहीं हुआ हैं, कुछ काम बाकी हैं। )

Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

But you promised it for Tuesday

बट यू प्रॉमिसड इट फॉर ट्यूसडे (पर आपने मंगलवार को देने के लिए बोला था। )

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

Sorry sir, but due to some staff shortage it was not done. Please wait one or two days

सॉरी सर, बट डीउ टू सम स्टाफ शॉर्टेज, इट वॉस नॉट डन, प्लीज़ वेट वन ऑर टू डेज़ । (माफ़ कीजिये सर, हमारे पास कर्मचारी की कमी है, इसलिए नहीं हो पाया। कृपया आप एक या दो दिन और इतंज़ार करले। )

Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

When can I expect ?

व्हेन कैन आई एक्स्पेक्ट ? (कब तक उम्मीद करूँ फ़िर मैं ?)

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

It should be done by Thursday

इट शुड बी डन बय थर्सडे (वीरवार को तैयार हो जाएगा। )

Chat User - Abhishek's image in Conversation - Enquiry on Phone

It is my brothers wedding sir, please do not delay it any further

इट इस माय ब्रदरस वेडिंग सर, प्लीज़ डू नॉट डिले इट एनी फरदर। (सर मेरे भाई की शादी है, आप ओर देर ना करे किसी भी हालत में। )

Chat User - Groom Studio's image in Conversation - Enquiry on Phone

Dont worry, it will be done

डोंट वरी, इट विल बी डन। (चिंता न करे , तैयार हो जायेगा।)

 

  1. English Speaking
  2. Shopping

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 10 years and a teacher from the past 16 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.