Hello

हैल्लो (हैल्लो )

Hi. How are you?

हाय। हाओ आर यू ? (हाय, कैसे हो ?)

I am good, you tell?

आई एम गुड यू टेल ? (मैं अच्छी हूँ , आप बताओ ?)

Are you free today? Lets go for shoppping

आर यू फ्री टुडे ? लेटस गो फॉर शॉपिंग (क्या तुम आज फ्री हो ? खरीददारी के लिए चलते हैं। )

Lets go to Karol Bagh Market. I need to shop for my brothers wedding

लेट्स गो टू करोल बाग़ मार्केट। आई नीड टू शॉप फॉर माई ब्रदर्स वेडिंग (करोल बाग मार्किट चलते हैं। मुझे अपने भाई की शादी क लिए लेना है कुछ )

Sure lets go. What time?

स्योर लेटस गो, व्हट टाइम ? (हाँ जरूर , किस टाइम चलना हैं ?)

Lets meet at 5 pm at Karol Bagh Metro Station

लेटस मीट एट 5 पी एम् एट करोल बाग़ मेट्रो स्टेशन (शाम 5 बजे मिलना करोल बाग मैट्रो स्टेशन पर। )

Sure.

स्योर (जरूर।)

Don't be late... you always keep me waiting

डोंट बी लेट... यू ऑलवेज़ कीप मी वेटिंग (देर मत करना , तुम मुझे हमेशा इंतज़ार करवाती हो। )

Don't worry, I will be on time

डोंट वरी, आई विल बी ऑन टाइम (चिंता मत करो, मैं टाइम से आ जाउंगी)

 

  1. English Speaking
  2. Shopping
Ask Download

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 8 years and a teacher from the past 15 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.