Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

Thanks for Calling Amazon. How can I help you?

थैंक्स फॉर कॉलिंग एमोज़ॉन अमेज़न। हाओ कैन आई हेल्प यू? (अमेज़न में फ़ोन करने के लिए शुक्रिया। में आपकी क्या मदद कर सकता हूँ ?)

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

Actually I had ordered a cell phone through your website. It was supposed to be delivered yesterday but I have still not received it

एक्चुअली आई हेड ऑर्डरड़ ए सेल फ़ोन थ्रू योर वेबसाइट। इट वॉस सपोसड टू बी डेलीवर्ड यस्टरडे बट आई हैव स्टिल नॉट रिसीवड इट (दरसल मैने एक फ़ोन आर्डर किया था आपकी साइट के जरिये। वो कल मिलना था पर अभी तक मिला नहीं है । )

Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

Can I know your name and order number please?

कैन आई नो योर नेम एंड आर्डर नंबर प्लीज़ ? (क्या मैं आपका नाम और आर्डर नंबर जान सकता हूँ ?)

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

My name is Madhu and my order number is 342345

माई नेम इस मधु एंड माई आर्डर नंबर इस 342345 (मेरा नाम मधु हैं , मेरा आर्डर नंबर 342345 हैं। )

Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

Please wait, let me check your details online

प्लीज़ वेट, लेट मी चेक योर डिटेल्स ऑनलाइन (कृपया रुकिए मैं आपके आर्डर की जानकारी चेक करता हूँ। )

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 1

Okay no issues.

ओके नो इशू (ठीक है कोई नहीं।)

 

Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

Thanks for staying on hold. As per records, product is out for delivery. You should be receiving the same today it'self

थैंक्स फॉर स्टेइंग ऑन होल्ड।एस पर रिकॉर्डस, प्रोडक्ट इस आउट फॉर डिलीवरी। यू शुड बी रिसीविंग द सेम टुडे इटसेल्फ (इंतज़ार करने के लिए शुक्रिया। जानकारी के मुताबिक, आपका समान डिलीवरी के लिए भेजा जा चूका हैं। आपको ये आज मिल जाएगा। )

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

Okay thanks

ओके थैंक्स (ठीक है।)

Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

Is there anything else I can help you with?

इस देर एनीथिंग एल्स आई कैन हेल्प यू विद ? (क्या आप और कोई जानकारी चाहते हैं ?)

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

No, just wanted to ask whether I can first check the product and then make the payment?

नो जस्ट वांटेड टू आस्क व्हेदर आई कैन फर्स्ट चेक द प्रोडक्ट एंड देन मेक द पैमेंन्ट ? (नहीं बस यही पूछना था कि क्या मैं अपना समान पहले चेक कर सकता हूँ पैसे देने से पहले ?)

Chat User - Amazon Customer Care's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

No that won't be possible mam as per company policy. If your product is not as per standard,you can return it by raising a request online

नो दैट वोंट बी पॉसिबल मेम एस पर कंपनी पॉलिसी। इफ योर प्रोडक्ट इस नॉट एस पर स्टैंडर्ड, यू कैन रिटर्न इट बाय रैज़िंग अ रिकवेस्ट ऑनलाइन (नहीं ये नहीं हो सकता कंपनी के नियम अनुसार। अगर आपका समान सही नहीं हुआ तो , आप वापस क्र सकते है ऑनलाइन रिकवेस्ट डाल कर। )

Chat User - Madhu's image in Conversation - Calling Customer Care - Order not received - Part 2

Okay no issues

ओके नो इस्सुस (ठीक हैं कोई नहीं।)

 

  1. English Speaking
  2. Shopping

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 10 years and a teacher from the past 16 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.