Hi Dad

हाय डैड (हाय डैड )

Hi

हाय (हाय)

I need to talk

आई नीड टू टॉक (मुझे आपसे बात करनी हैं )

You talk to me only when you need something

यू टॉक टू मी ओनली व्हेन यू नीड समथिंग (तुम मुझसे तब बात करते हो जब तुम्हे कुछ चाहिए होता हैं। )

No, it's not like that

नो, इट्स नॉट लाइक देट (नहीं, ऐसा कुछ नहीं हैं। )

It is like this, you are normally always busy on phone and never speak to me

इट इस लाइक दिस. यू आर नॉर्मली ऑलवेज बिजी ऑन फ़ोन एन्ड नेवर स्पीक टू मी (ऐसा कुछ नहीं हैं, तुम हमेशा फ़ोन पर व्यस्त रहते हो मुझसे बात भी नहीं करते )

No, it's the opposite. When ever I sit with you, you are always working on your laptop

नो इट्स द अपोजिट, व्हेन एवर आई सिट विध यू, यू आर ऑलवेज वर्किंग ऑन योर लैपटॉप (नहीं, ये आप उल्टा बोल रहे हो। बल्कि जब भी मैं आपके साथ बैठता हूँ आप अपने लैपटॉप में काम करते रहते हो।)

 

  1. English Speaking
  2. Friends and Family
Ask Download

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 8 years and a teacher from the past 15 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.