Mom, whats for lunch?

मॉम वॉट्स फॉर लंच ? (मम्मी लंच में क्या हैं ?)

I have prepared Brinjal

आइ हेव प्रिपेयर्ड ब्रिंजल (मैंने बैंगन बनाया हैं )

But I dont like Brinjal mom

बट आइ डोंट लाइक ब्रिंजल मोम (लेकिन मम्मी मुझे बैंगन पसंद नहीं हैं )

You should eat whatever is prepared

यू शुड इट व्हटएवर इस प्रिपेयर्ड (आपको जो बना है वोह खाना चाहिए)

But Mom, I want Maggi

बट मोम, आइ वांट मैगी (लेकिन मम्मी, मुझे मैगी चाहिए )

Ok, I will prepare it for you but you need to eat atleast 2 Brinjals along with it

ओके आइ विल प्रिपेयर इट फॉर यू बट यू नीड टू ईट एटलीस्ट 2 ब्रिंजलस अलोंग विद इट (ठीक है, मैं तुम्हारे लिए बना दूंगी लेकिन कम से कम तुम्हे 2 बैंगन खाने पड़ेंगे)

Please mom, Maggi with Brinjals won't match

प्लीज़ मोम, मैगी विध ब्रिंजलस वोंट मैच (पर मम्मी आप ही बताओ मैगी के साथ बेंगन कौन खता है )

Then eat Brinjals first and then Maggi

देन ईट ब्रिंजलस फर्स्ट एंड देन मैगी (पहले बैंगन खाओ फिर मैगी मिलेगी)

 

  1. English Speaking
  2. Friends and Family

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 8 years and a teacher from the past 15 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.