Hello sir

हैल्लो सर (हैल्लो सर )

Yes

येस (हाँ )

Sir, I am speaking from Dominos. Where is your address?

सर आइ एम स्पीकिंग फ्रॉम डोमिनोस वेयर इस योर एड्रेस ? (मैं डोमिनोस से बोल रहा हूँ. आपका पता क्या है?)

It is next to Kendriya Vidyalaya, Gole Market School

इट इस नेक्स्ट टू डी केंद्रीय विद्यालय गोल मार्किट स्कूल (केंद्रीय विद्यालय गोल मार्किट स्कूल के आगे है )

Okay sir, I am coming

ओके सर, आइ एम कमिंग (ठीक है सर मैं आ रहा हूँ )

Okay

ओके (ठीक है)

 

Hello sir

हैल्लो सर (हैल्लो सर )

Here is your order

हेअर इस योर ऑर्डर (ये रहा आपका ऑर्डर )

Bill is 460 rupees

बिल इस 460 रूपीस (आपका बिल 460 रुपये है )

Here is 500 rupees note

हेअर इस 500 रूपीस नोट (ये लो 500 रुपये )

Sir, here's your change

सर हेअर-स योर चेंज (सर ये लिए आपके पैसे )

Keep it.

कीप इट (रखलो )

Thank you sir

थैंक यू सर (ठीक है सर)

 

  1. English Speaking
  2. Restaurant
Ask Download

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 8 years and a teacher from the past 15 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.