Hi Vinod, Can you please come here for a second?

हाय विनोद, केन यू प्लीज़ कम हियर (विनोद क्या आप याहा आ सकते है )

Yes sir

येस सर (जी सर )

We are looking to hire one more Sales executive in our Marketing Team. Do you have any friends or relatives who would like to join us?

वी आर लुकिंग टू हायर वन मोर ;सेल्स एक्सेक्टयूटिव इन आवर मार्केटिंग टीम. डु यू हेव एनी फ्रेंड्स और रिलेटिव्स हु वुड लाइक टू जॉइन अस? (हम एक और सेल्स का बंदा चाइये। आप आपने किसी दोस्त या रिश्तेदार को जानते है जो याहा ज्वाइन करना चाहेगा )

How much experience are you looking for?

हाउ मच एक्सपीरियंस आर यू लुकिंग फॉर (आप कितना अनुभवी व्यक्ति ढूंढ रहे है )

Around 1-2 years experience in same field

अराउंड 1-2 इयर्स एक्सपीरियंस इन सेम फील्ड (लग भग 1 से 2 साल इसी क्षेत्र मे )

I will check with them and confirm sir

आइ विल चेक विद देम (में आपको उनसे पूछ के बताऊंगा )

Sure, please let me know by day or two or else I have to schedule Interviews

शोर, प्लीज़ लेट मी नो बाय डे और टू और एल्स आइ हेव टू शेड्यूल इंटरव्यूस (जरूर,कृपया एक या दो दिन मे बता देना वरना मुझे इंटरव्यू लेने पढ़ेंगे )

Sure, I will let you know

शोर, आइ विल लेट यू नो (जरूर,में आपको बताता हु)

 

  1. English Speaking
  2. Business
Ask Download

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 8 years and a teacher from the past 15 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.