finding restaurant.jpeg

 

Chat User - Vinit's image in Conversation - Finding Restaurant

Hi. Can you help me out with a good place to eat nearby?

हाय, कैन यू हेल्प मी आउट विद अ गुड प्लेस टू इट निअरबाय (हाय, क्या तुम मेरी मदद कर सकते हो खाने की अच्छी जगह)

Chat User - Rohan's image in Conversation - Finding Restaurant

Yeah, there are lot of eating spots nearby. What would you like to try Mexican, Chinese, Lebanese?

येह, देकर आर लॉट्स ऑफ़ ईटिंग स्पॉट्स निअरबाय। व्हॉट वुड यू लाइक टू टॉय मेक्सिकन, चाइनेसे, लेबनीज ? (हाँ, पास में बहुत खाने की जगह हैं। क्या आप मेक्सिकन, चाइनेसे, लेबनीज खाना चाहोगे ?)

Chat User - Vinit's image in Conversation - Finding Restaurant

Where can I find a good Indian Restaurant nearby?

वेयर कैन आई फाइंड अ गुड इंडियन रेस्टोरेंट नियरबाय ? (पास में भारतीय खाना कहाँ मिलेगा ?)

Chat User - Rohan's image in Conversation - Finding Restaurant

Sorry, no Indian restaurant here. Nearest one is about 2 miles away

सॉरी, नो इंडियन रेस्टोरेंट हियर, नियरेस्ट वन इस अबाउट 2 माइल्स अवे (माफ़ कीजिये पास में कोई भारतीय खाना नहीं मिलेगा . सबसे पास में एक ही हैं 2 माइल दूर। )

Chat User - Vinit's image in Conversation - Finding Restaurant

Can you help me out with the name and address?

कैन यू हेल्प मी आउट विद द नेम एंड एड्रेस (क्या तुम मेरी मदद कर सकते हो नाम और पता बताने में। )

Chat User - Rohan's image in Conversation - Finding Restaurant

The restaurant name is Hot n Spicy. Take Bus 782. It will drop you to Park Street. It is right there on Park Street

द रेस्टोरेंट नेम इस हॉट एन स्पाइसी। टेक बस 782, इट विल ड्राप यू टू पार्क स्ट्रीट। इट इस राइट देकर देकर ऑन पार्क स्ट्रीट। (रेस्टोरेंट का नाम हैं हॉट एन स्पाइसी। तुम 782 बस पकड़ना, तुम्हें वो पार्क स्ट्रीट पर उतारेंगी। वो पार्क स्ट्रीट में ही है । )

Chat User - Vinit's image in Conversation - Finding Restaurant

Okay thanks

ओके थैंक्स (ठीक है धन्यवाद )

Chat User - Rohan's image in Conversation - Finding Restaurant

You are welcome

वेलकम (आपका स्वागत है)

 

  1. English Speaking
  2. Tourist

About the Author

CA Maninder Singh's photo - Expert in Practical Accounts, Taxation and Efiling
CA Maninder Singh
CA Maninder Singh is a Chartered Accountant for the past 10 years and a teacher from the past 16 years. He teaches Spoken English, Written English, Grammar and Vocabulary at Englishtan.